Mail: info@psskyltinredning.se - Tel: 08 550 800 01

Café au lä

Höj- och sänkbar inglasning

Till restauranger, cafeér, altaner och terrasser


Vi är tillsammans med stora delar av det svenska folket, omåttligt förtjusta att en varm sommardag sitta på en tilltalande uteterrass. Äta en god middag, dricka en kopp kaffe och diskutera trivialiteter. Men tyvärr verkar det ibland som att den svenska väderguden inte delar detta intresse, kalla vindar och minst sagt omilt väder förkortar säsongen på tok för mycket. Med vår höj- och sänkbara inglaning investerar du i ett bättre läge och förlänger säsongen.

Inglasningen är tillverkad i naturanodiserat aluminium och klart, laminerat personsäkerhetsglas som standard. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd man vill, utan att låsas fast.

Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Inglasningen är dessutom testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.