Mail: info@psskyltinredning.se - Tel: 08 550 800 01

Omprofiliering

Vi har mångårig erfarenhet av omprofiliering som ofta innebär stora projekt med många olika skyltar som kan vara svårt för en verksamhet att ta beslut om då det är många aspekter man måste ta hänsyn till såsom höjdförhållande på vägg- och takskyltar och vissa bestämmelser för fönsterdekor har vi jobbat fram en bra process som är mycket uppskattad.

 

Hur går det det till när vi omprofilerar? Så här kan ett mail till enheterna se ut.

Då inleder du med att kontakta oss och ange typ av verksamhet, adress, ev. viktiga datum att ta hänsyn till och annan information som kan vara intressant för oss. Därefter bokar vi upp ett möte med dig på adressen och går igenom lokalerna, tittar på skyltplaceringar och lyssnar på ev. önskemål från er. Vi fotograferar och tar mått som kommer att behövas vid en produktion.

Vi gör sedan ordning en skiss med fotomontaget på samtliga aktuella skyltar och anger skylttyper och storlekar. Detta får sedan ni på enheten och aktuell marknadsavdelning godkänna. När vi har en godkänd skiss tar vi fram en offert där vi anger priser för respektive skylt och montagekostnader. Detta är bra om ni t.ex. har en budget att hålla er till så kan vi tillsammans ta beslut om att ev. avvakta med några skyltar. Då vi har skiss och offert i arkivet och att ni kan spara skiss och kostnader så är det enkelt för er att beställa framöver när ni känner att behovet finns.

Vi ombesörjer även godkännande från fastighetsägare och ev. bygglovsansökningar som kan vara krav på de utvändiga skyltarna.

 

PS Skylt & Inredning

Vi på PS kan genom hög kompetens och engagemang föreslå våra kunder bästa möjliga skyltlösning som är anpassad till arkitektur och omgivning. Vi har erbjuder logotyper, texter med mera.

Vi på PS Skylt & Inredning har en stor erfarenhet av skyltar.

Vi har levererat skyltar/skyltlösningar till många välkända företag. För att bibehålla och förstärka PS Skylt & Inrednings anseende, konkurrenskraft och lönsamhet utvecklar och monterar vi bara skyltar av högsta kvalitet. Vi säkerställer kvaliteten genom att personalen har erforderlig kompetens, ett kvalitetsansvar och kännedom om resultat av eget arbete. Alla våra underleverantörer ska uppfylla de kvalitetskrav vi ställer och använda komponenter som är enligt gällande regler och förordningar.